Κρύσταλλοι & Ορυκτά

Τυρκουάζ

Το Τουρκουάζ έχει χρώμα από το μπλε του ουρανού έως το  μπλε το ανοιχτό της θάλασσας. Το Τσάρκα στο οποίο ανταποκρίνεται είναι το 5ο (Βισούντα). Ενα απο τα ζωδια στα οποια ανηκει ειναι ο Ταυρος. Είναι γνωστό ότι οι Ταύροι έχουν μια ευαισθησία στον λαιμό, είτε με τον θυρεοειδή, είτε με αυχενικό, είτε με φαρυγγίτιδα. Σε αυτές τους τις ευαισθησίες τους βοηθάει το Τυρκουάζ.

 

Το βρίσκουμε κοντά σε ορυχεία χαλκού όπου και οφείλεται το μπλε χρώμα του διότι έχει εγκλήσεις χαλκού μέσα του και μην ξεχνάμε ότι ο χαλκός είναι το μέταλλο της Αφροδίτης και του Ταύρου, επομένως δεν είναι τυχαίο που συνδέεται και με το Τουρκουάζ.  Παραδόξως στην Ελλάδα έχουμε ένα πιο σπάνιο είδος αυτού του λίθου, με εγκλείσματα χρυσού που του δίνει ένα πιο πρασινωπό χρώμα. Τα ορυχεία του ελληνικού τουρκουάζ είναι  στο Κιλκίς. Το Τουρκουάζ είναι ό,τι πιο πολύτιμο για τους Σαμάνους θεραπευτές, γιατί είναι ισχυρός προστατευτικός λίθος. Θωρακίζει από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια τείνει να επικολληθεί στο σώμα και να προκαλέσει ασθένεια.  Είναι ένας λίθος -θεραπευτής! Στην Αίγυπτο το έβαζαν παντού σαν προστασία. Το συναντάμε ακόμα και στις μούμιες, με τον γνωστό φυλακτό- σκαραβαίο. Σε όλη την Ανατολή επικράτησε σαν «η θαλασσιά η χάντρα» που «διώχνει το κακό μάτι».Η πετρα απο την ανατολη απο την Τουρκια ελεγαν για αυτο το ορυκτο στην ευρωπη και ετσι πειρε το ονομα του.. Ακόμα και στις μέρες μας φτιάχνουν «φυλαχτά-μάτια» από σκόνη Τουρκουάζ σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας λίθος που δίνει μια ενεργειακή αγκαλιά προστασίας στην αύρα σας, φίλοι Ταύροι, ένα γαλάζιο ενεργειακό φως -ασπίδα  για σας! Και έναν εναγκαλισμό μαγνητισμού και  ομορφιάς, δώρο της Αφροδίτης!

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΟΡΥΚΤΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Μπορείτε να τοποθετήσετε το ορυκτό σας πάνω σε αλάτι για μια ώρα, ή να αφήσετε κρύο τρεχούμενο νερό να τρέξει για λίγα λεπτά πάνω του, δηλώνοντάς την πρόθεσή σας: ότι καθαρίζεται από οτιδήποτε έχει επικολληθεί ενεργειακά επάνω του. Ενεργοποιήστε το ορυκτό σας σαν φύλακά σας, κρατώντας το στα χέρια και πείτε νοερά ή προφορικά: Προγραμματίζω αυτό το ορυκτό να με προστατεύει από οποιαδήποτε ενεργειακή παρεμβολή, θελήσει να γίνει στο αιθερικό ή φυσικό μου σώμα. Όταν προγραμματίσεις το ορυκτό σου μια φορά, αρκεί! Το μόνο που κάνεις από εδώ και πέρα είναι να φρεσκάρει την ενέργεια του, βγάζοντας το στον ήλιο μια φορά την εβδομάδα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

-σε γυαλισμένο βοτσαλάκι σε ένα πουγκί στην τσέπη σου

– σαν μπρελόκ στα κλειδιά σου.

-στην τσάντα σου

-σε κόσμημα βραχιόλι ή δαχτυλίδι.

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

-Δίπλα στο κομοδίνο σου όταν κοιμάσαι

-Κοντά στον υπολογιστή σου

-Βάζοντας από έναν στις 4 γωνίες του δωματίου σου

-Βάζοντάς τον στην πόρτα του σπιτιού σου

-Βάζοντάς τον στην πόρτα του δωματίου σου

Διάλεξε κάποιον από όλους τους παραπάνω τρόπους που σε εξυπηρετούν καλύτερα, πάντα σεβόμενος και τον χώρο των άλλων