Κρύσταλλοι & Ορυκτά

Φθορίτης Ουράνιο Τόξο: Ο Προστατευτικός Λίθος των Διδύμων

Αγαπητοί Δίδυμοι, ο προστατευτικός λίθος για σάς είναι ο φθορίτης -ουράνιο τόξο, με περισσότερο έντονο το στοιχείο της μοβ απόχρωσης.

Ο πλανήτης ο οποίος είναι κυρίαρχος, είναι ο Ερμής.

Το τσάκρα στο οποίο ανταποκρίνεται είναι το 6ο (ajna) – το γνωστό ως Τρίτο Μάτι.

Είναι εξαιρετικός λίθος για τον καθαρισμό και την προστασία της αύρας και της ενέργειάς σας, σε πολλά επίπεδα, για να καλύπτουν την πολύπλευρη φύση σας, αεικίνητοι Δίδυμοι!

 

Εξόρυξη φθορίτη, είχαμε κατά κόρον κατά την περίοδο της αρχαίας Αιγύπτου, και μετέπειτα κατά την περίοδο των Ρωμαίων.

Ο Φθορίτης προστατεύει όλα τα στρώματα της αύρας κάτω από την σφραγίδα δικαιοδοσίας του Ερμή, θωρακίζει την άμεση δράση και κατ’ επέκταση, δημιουργεί ένα πλέγμα φιλτραρίσματος και εξισορρόπησής της.

Ο φθορίτης ή αργυροδάμας είναι ορυκτό του ασβεστίου με χημικό τύπο CaF2. Οφείλει το όνομά του στο συστατικό του, το φθόριο. Έχει μία εντυπωσιακή ποικιλία αποχρώσεων, αλλά είναι και εντυπωσιακοί οι συνδυασμοί, δύο και τριών χρωμάτων.

Είναι όμως περιζήτητος ο φθορίτης ανάμεσα στους συλλέκτες ορυκτών, γιατί υπάρχουν πολύ όμορφα κομμάτια.

Είναι πολύ κοινό πέτρωμα και συναντάται σε πολλές περιοχές του κόσμου. Χώρες με μεγάλη παραγωγή φθορίτη, είναι η Ελβετία, Κίνα, Η.Π.Α., Αυστραλία, Γερμανία, Μεξικό και Ναμίμπια. Στην Ελλάδα υπάρχει επίσης, κυρίως στο Λαύριο.

Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός ενάντια στο ηλεκτρομαγνητικό στρες που προκαλούν οι υπολογιστές και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Είναι πολύ προστατευτικός, ειδικά σε ψυχικό επίπεδο, καθώς αποφορτίζει από την αρνητική ενέργεια και καθαρίζει. Αυξάνει την αντίληψη, την πνευματική διαύγεια, διαλύει έμμονες ιδέες, και βοηθά στην συγκέντρωση.

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΟΡΥΚΤΟ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Μία απλή μέθοδος είναι να τοποθετήσετε το ορυκτό σας σε αλάτι για μια ώρα ή να αφήσετε κρύο τρεχούμενο νερό να τρέξει για λίγα λεπτά πάνω του, δηλώνοντάς την πρόθεσή σας ότι το καθαρίζετε από οτιδήποτε έχει επικολληθεί ενεργειακά επάνω του

Ενεργοποιήστε το ορυκτό σας σαν φύλακά σας, κρατώντας το στα χέρια σας και πείτε νοερά ή προφορικά:

Προγραμματίζω αυτό το ορυκτό να με προστατεύει από οποιαδήποτε ενεργειακή παρεμβολή θελήσει να γίνει στο αιθερικό ή στο φυσικό μου σώμα.

Όταν προγραμματίσεις το ορυκτό σου μια φορά είναι αρκετή! Το μόνο που κάνεις από εδώ και πέρα είναι να φρεσκάρεις την ενέργεια του, βγάζοντας το στον ήλιο, μια φορά την εβδομάδα.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΙΔΥΜΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΦΘΟΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ:

Ο σοδάλιθος

Ο χαλαζίας με ρουτίλιο

Τα παραπάνω ορυκτά έχουν παρόμοιες πλανητικές ενεργειακές ιδιότητες, αλλά κάθε ένα από αυτά έχει διαφορετική δόνηση και αξία, οπότε μπορείς να τα συνδυάσεις μεταξύ τους για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

-σε γυαλισμένο βοτσαλάκι σε ένα πουγκί στην τσέπη σου

-σαν μπρελόκ στα κλειδιά σου

-στην τσάντα σου

-σε κόσμημα βραχιόλι ή δαχτυλίδι.

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

-Δίπλα στο κομοδίνο σου, όταν κοιμάσαι

-Κοντά στον υπολογιστή σου

-Βάζοντας από έναν στις τέσσερις γωνίες του δωματίου σου

-Βάζοντας τον στην πόρτα του σπιτιού σου

-Βάζοντας τον στην πόρτα του δωματίου σου

Διάλεξε κάποιον από τους παραπάνω τρόπους που σε εξυπηρετεί καλύτερα, πάντα σεβόμενος και τον χώρο των άλλων.

Άρθρο μου στο Astrolife.gr