Κρύσταλλοι & Ορυκτά

Κιτρίνης: Κρύσταλλος Τροφός

Ο Κιτρίνης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κρυστάλλους στην κρυσταλλοθεραπεία. Είναι γνωστές οι ιδιότητές του από τα αρχαία χρόνια οι οποίες μας φέρνουν: παραγωγικότητα, υλοποίηση στόχων, προσωπική δύναμη, σθένος, διανοητική διαύγεια, δημιουργικότητα.

Οι παραπάνω είναι οι βασικές του δυνατότητές και αυτό γιατί εχει και άλλες,  σε ένα ποιο λεπτοφυές επίπεδο, για το οποίο θα γράψω σε ενα επόμενο μου άρθρο.

Είναι ένας κρύσταλλος τροφός, καθώς όλες αυτές τις ιδιότητες τις έχει η «ιδανική μητέρα» που μεγαλώνει, διδάσκει και προσφέρει στα παιδιά της, ό,τι περιγράφουν οι ιδιότητες του Κιτρίνη.

Το χρυσοκίτρινο χρώμα του, μας παραπέμπει στο χρώμα του μελιού, που με πολύ προσοχή έφτιαξαν και αποθήκευσαν οι μέλισσες. Ομοίως ο Κιτρίνης είναι τόσο σημαντικός και πολύτιμος. Μας βοηθά στην υγεία , στην υλοποίηση των στόχων μας και στην αποταμίευση των αγαθών μας.

Το στοιχείο του είναι η φωτιά

Τα τσάκρας στα οποία αντιστοιχεί είναι

– το 1ο της ρίζας (για το οποίο άρθρο μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας)

-το 2ο της παραγωγικότητας, το οποίο βρίσκεται 2 δάχτυλα κάτω από τον αφαλό μας και

-το 3ο, το ηλιακό πλέγμα, που βρίσκεται 2 δάχτυλα πάνω από τον αφαλό μας

Καθαρίζει τα κανάλια που λαμβάνουμε την θεϊκή μας δύναμη και δημιουργικότητα και τα ενισχύει με την δική μας θέληση για Ζωή και πραγματοποίηση των ονείρων μας, σε ένα πιο βαθύ επίπεδο. Μας βοηθά να κάνουμε δική μας την πεποίθηση του: Εγώ μπορώ να κάνω τα πάντα!

Είναι μια χρυσή αχτίδα στο σκοτάδι και από εκεί πιανόμαστε να βγούμε στο φως!

Είναι ένας ηλιακός κρύσταλλος, γι’ αυτό και συνεργάζεται με ορυκτά όπως το Ηλιόδωρο (για εντερικά προβλήματα), το αυτοκρατορικό τοπάζι (αντικαταθλιπτικός συνδυασμός) και το χρυσό λαβραδορίτη (βρίσκω και υλοποιώ την εσωτερική φωνή δημιουργίας μου), που είναι και αυτά ηλιακά ορυκτά!

Όπου τοποθετηθεί ενισχύει και μεγεθύνει το αποτέλεσμα, γι’ αυτό και όλοι οι έμποροι που γνωρίζουν τις δυνάμεις του, τον βάζουν στα συρτάρια των ταμείων τους. «Φροντίζει» πάντα να είναι γεμάτα -ιδιαίτερα αν έχει για συντροφιά ένα σμαράγδι και έναν αλμανδίνη γρανάτη.

Καταπληκτικός σαν κρυσταλλικό νερό μαζί με διαμάντι χέρκιμερ, για διαύγεια του νου και για παραγωγικές ιδέες, ιδανικό και για τις εξετάσεις στους μαθητές

Εξαιρετικός σε βάμμα, προσφέρει απίθανες θεραπευτικές δυνατότητες στην αποκατάσταση της ενέργειας στο σώμα, μαζί με βάμμα από πράσινο χαλαζία Σερίφου.

Καταπληκτικός μετατροπέας ενέργειας μια βόμβα φωτός στον χώρο που βρισκόμαστε, σε κρυσταλλικό του σπρέι

Αναζωογόνηση της αύρας μας επίσης μέσα από κρυσταλλικό σπρέι που μαζί με ένα μείγμα αιθερίων ελαίων από εσπεριδοειδή και άλλων δύο κρυστάλλων, είναι καταπληκτικός ενεργοποιητής της προσωπικής μας ενέργειας το πρωί, πριν ξεκινήσουμε την μέρα μας.

Πραγματικά αξίζει πολλά: αποκτήστε έναν Κιτρίνη, καθίστε σε ένα ήσυχο μέρος, κλείστε τα μάτια σας και κρατήστε τον στα χέρια σας απαλά… Θα αισθανθείτε κατευθείαν μια γλυκιά ενέργεια και μερικά παλμικά ενεργειακά «τσιμπιματάκια».

Ενεργοποιήστε τον αφού πρώτα κάνετε έναν καθαρισμό του με την εξής οδηγία:

Σε γεμίζω με συμπαντικό φως και για φως θα συνεργαζόμαστε, για το καλό όλων, της υγείας, της ευημερίας και του πνεύματος τους.

Αφού το κάνετε αυτό, είστε έτοιμοι να κάνετε όλες τις παραπάνω εφαρμογές, σε βάμμα κρυσταλλικό νερό, αλλά και να διαλογιστείτε μαζί του και να απολαύσετε την γλυκιά μητρική ενέργειά του!

Άρθρο μου στο Astrolife.gr