Κρύσταλλοι & Ορυκτά

Λάπις Λάζουλι: Ένα Δώρο για τον Ταύρο

Η πέτρα Λάπις Λάζουλι όταν είναι δεμένη με χρυσό η πλατίνα, μοιάζει με έναν έναστρο ουρανό χωρίς φεγγάρι, έναν σκοτεινό ουρανό την νύχτα.

Η ελληνική του απόδοση, Λαζούριο (Λάζουλι) προέρχεται από την Περσική λέξη «Lazward» (χρώμα μπλε) και η λέξη Λάπις προέρχεται από το «Lapis», δηλαδή λίθος.
Γνωστός λίθος από τα αρχαία χρόνια τον συναντάμε σε πολλούς λαούς, τους αρχαίους Αιγύπτιους, Βαβυλώνιους, Έλληνες, Κινέζους και Ρωμαίους.
Με αυτόν κατασκεύαζαν ιερά σκεύη, πολύτιμα αντικείμενα, σύμβολα. Στους Αιγυπτίους μάλιστα, τον συναντάμε στη «Βίβλο των Νεκρών», βιβλίο που περιέγραφε το ταξίδι της ψυχής στον άλλο κόσμο.

Οι πρώτοι αστρολόγοι και αστρονόμοι χρησιμοποιούσαν αυτό το ορυκτό ως έμβλημά τους.

Φορούσαν την πέτρα σε δαχτυλίδι πάνω στο οποίο και χάρασσαν το ηλιακό τους ζώδιο.

Πίστευαν ότι με την ακτινοβολία – δόνηση του Λάπις Λάζουλι με το ζώδιο χαραγμένο επάνω του προσέλκυαν υπερφυσικές δυνάμεις, που τους βοηθούσαν στους υπολογισμούς και τα προγνωστικά τους.

Όσοι από τους Ταύρους έχουν την προδιάθεση να ασχοληθούν με την έρευνα του Σύμπαντος , την φιλοσοφία , τα μαθηματικά, τη χημεία, φορώντας έναν Λάπις Λάζουλι, θα διαπιστώσουν τις ευεργετικές του ιδιότητες ως προς αυτά τα θέματα.

Γιατί όμως είναι τέτοια η ευεργεσία του ως προς το ζώδιο του Ταύρου και όσων γεννήθηκαν σ’ αυτό;

Έχει συνδεθεί το συγκεκριμένο ορυκτό με τις ιδιότητες της Αφροδίτης, του πλανήτη-κυβερνήτη του Ταύρου και εξουσιάζει επίσης την ομορφιά, την τέχνη, την αγάπη και την θηλυκότητα.

Όταν φοράτε, λοιπόν, αυτό το υπέροχο ορυκτό, ακτινοβολείτε και εσείς μέσα από τις ενεργειακές του ποιότητες!

Θεωρείται δε, ιδιαίτερα ευεργετικός ο Λάπις Λάζουλι στους καλλιτέχνες και σε εκείνους που θέλουν να υπάρχει μια σταθερή φιλία ή αγάπη στην ζωή τους!

Τώρα, δείτε με «άλλη ματιά» τον Λάπις Λάζουλι, αφού έχετε διαβάσει τα παραπάνω και την επόμενη φορά που θα περάσετε από ένα χώρο και «τον συναντήσετε» …αποκτήστε τον!

Άρθρο μου στο Astrolife.gr