Κρύσταλλοι & Ορυκτά

Ροζ Πέρλα: Το Δώρο των Διδύμων

Η ροζ πέρλα , που το χρώμα της μοιάζει σαν το μαγουλάκι ενός νεογέννητου μωρού, ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες, ανεξάρτητα τύπου και χρώματος.

Συνήθως φοριέται σε κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια ή ακόμα και ως διακοσμητική για τα μαλλιά .

Για τις δονήσεις που εκπέμπονται από τις πέρλες ξέρουμε ότι δίνουν στα άτομα τα οποία τις φορούν, ηγετικές τάσεις και με αυτό ποιο συγκεκριμένα θέλω να πω, ότι τα άτομα που τις φοράνε αισθάνονται να κυριαρχούνται από συναισθήματα υπεροχής, δύναμης , γενναιότητας και πληρότητας, ιδιότητες που χρειάζονται οι φίλοι μας που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων.

Οι Δίδυμοι έχουν έλλειψη επιμονής και υπομονής- αυτό είναι γνωστό σε όλους, θα πω και εγώ χαριτολογώντας με το δικό μου Ερμή να ανήκει στο ζώδιο των Δίδυμων… οπότε έχω μια μικρή προσωπική γεύση πάνω σε αυτό!

Βέβαια πρέπει να μελετηθεί ο χάρτης σε σύνολο, όπως μου έχει πει η Λίλιαν Σίμου που έχει το Astrolife.gr και αυτό σας το γράφω, για να μην απελπιζόμαστε, καθώς δεν είμαστε μόνο το ζώδιο στο όποιο ανήκει ο Ήλιος μας!

ΟΙ Δίδυμοι στο ηλιακό ζώδιο, πολλές φορές αισθάνονται αμήχανοι και λιγότερο τολμηροί να αναλάβουν κάποια σοβαρή υποχρέωση, η οποία μπορεί να μην τους είναι καθόλα ευχάριστη.

Κατά συνέπεια, μπορώ να πω ότι η Ροζ Πέρλα είναι πραγματικά μια υπέροχη συνεργάτις, για να γίνουν όλα λιιιγακι ποιο εύκολα για αυτούς !

Άρθρο μου στο Astrolife.gr