Κρύσταλλοι & Ορυκτά

Ροζ Χαλαζίας και οι Ενεργειακές Εφαρμογές του

Ο ροζ χαλαζίας είναι ένας “Rock Star” κυριολεκτικά για τον κόσμο των κρυσταλλοθεραπευτων και οχι μόνο!
Πολλοί έχουμε αγαπήσει αυτό το ορυκτό, μέλος της μεγάλης οικογενείας του χαλάζια, που μέσω των φυσικών ιδιοτήτων του επιδρά πάνω στο μαγνητικό πεδίο των ανθρώπων των φυτών και των ζώων .

Επιδρά άμεσα στο περιβάλλον όπου τον τοποθετούμε με ευεργετικά αποτελέσματα, με ουστιαστικα σχεδόν μητρικό τρόπο σε ζητήματα καρδιάς συμπόνοιας και αλληλεγγύης όπως….
Στην φιλία
Στην οικογενειακή αγάπη και θαλπωρή
Στον ρομαντισμό
Στην αγάπη προς τον εαυτό μας
Στην αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας
Στην αγάπη και φροντίδα των κατοικίδιων μας
θρέψη και ενδυνάμωση των φυτών μας ενεργειακά
Πριν αποφασίσετε να συνεργαστειτε με τον ροζ Χαλάζια για οποιαδήποτε από τα παραπάνω της λίστας, θα σας παρότρυνα να αρχίσετε με το να δουλέψετε αρχικά με την αγάπη προς τον ίδιο σας τον εαυτό!

Αυτό που μερικές φoρες ξεχνάμε από την λαχτάρα μας να βοηθήσουμε , συμπαρασταθουμε η να συντρεξουμε και ακόμα να θεραπεύσουμε τους άλλους , είναι οτι το καλύτερο θα ήταν να θεραπεύσουμε πρώτα τον εαυτό μας!
Πρώτα ερχόμαστε σε αρμονία ενεργειακά με τα 7 ενεργειακά σώματα μας σε μια ιερή ισορροπία μέσω διατροφής διαλογισμού και ενεργειακών καθαρισμών
Φροντίζουμε να αποδεχτούμε τις ατέλειες του σώματος μας να το αφουγκραστουμε και να μην ντρεπόμαστε για αυτό , άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος!
Ας φροντίσουμε να είμαστε σε διαδικασία ανάπτυξης και μαθητείας του έσω εαυτού πρώτα και να μην κρίνουμε η απορρίπτουμε τους άλλους, αυτό είναι πραγματική αγάπη άλλωστε.

Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι όλα είναι αγάπη ….Με ποιον τρόπο όμως;
Αναγνωριζοντας οτι υπάρχει αγάπη σε διαβαθμίσεις δηλαδή…. όλοι έχουμε μέσα το καλό και την αγάπη όλα τα μωρά γεννιούνται αγνά …
Μετα αποκτάμε την δυνατότητα να είμαστε αγάπη για να μπορούμε να προσφέρουμε αγάπη, άλλοι λίγο, άλλοι περισσότερο και άλλοι πάρα πολύ.
Σε όλους υπάρχει έστω και ένα ψήγμα καλοσύνης !!! Αναπτύξτε το σε εσάς η βοηθήστε άλλους να τον αναπτύξουν πάντα πρώτα με την δική τους συγκατάθεση.

Σήμερα θα σας δέσω λοιπόν μια συνταγή για ένα μπάνιο έτσι ώστε να συντονίσετε μέσω αυτού όλα σας τα κυτταρα με μια δόνηση αγάπης και αποδοχής προς τον εαυτό σας
Γεμίζουμε την μπανιερά βάζοντας μέσα τα παρακάτω υλικά και με χλιαρό νερό η όπως σεις προτιμάτε την θερμοκρασία του.

ΥΛΙΚΑ
Αλάτι Ιμαλαιων ( 1 κουπα )
Αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο 4 σταγόνες
Βοτσαλάκια γυαλισμένα ροζ χαλαζία 3 η 6 η 9 κομματάκια – αν έχετε έναν μεγάλο βάλτε αυτο
Φρέσκα η αποξηραμένα ροδοπέταλα, όσα εσείς επιθυμείτε.
Ροδόνερο 50 ml
Μπορείτε να ανάψετε ροζ (κάθε χρώμα έχει την δική του δόνηση) κεριά και να βάλετε να παίζει μουσική για το chakra της καρδιάς.

Προτιμήστε αυτήν την θεραπεία να την κάνετε σε ημέρα η ώρα Αφροδίτης η ακόμη σε ήμερες πανσελήνου.

Άρθρο μου στο Astrolife.gr