Κρύσταλλοι & Ορυκτά

Σεληνίτης: Το Δώρο του Καρκίνου

Ο Σεληνίτης πήρε το όνομα του από την θεά του φεγγαριού την Σελήνη.

Η γυαλάδα του Σεληνίτη έχει μια καταπληκτική ομοιότητα, με το φως και τους χρωματισμούς που μας δίνει το φεγγάρι στον νυχτερινό ουρανό!

Στην αρχαιότητα πίστευαν ότι ο Σεληνίτης έχει την ιδιότητα να συστέλλεται και διαστέλλεται ανάλογα με τις φάσεις της Σελήνης. Πιστευόταν επίσης ότι έπρεπε να φοριέται μόνο στον λαιμό η στο χέρι, δηλαδή σαν κολιέ ή βραχιόλι, γιατί σε αυτές τις θέσεις αυξανόταν η δύναμη της διαίσθησης.

 

Οι παραπάνω ιδιότητες του Σεληνίτη είναι απόλυτα ταυτισμένες με τις πολλές ιδιότητες του ζωδίου του Καρκίνου.

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι πολλοί από τους Καρκίνους δραστηριοποιούνται και αποφασίζουν για τα περισσότερα πράγματα στην ζωή τους καθοδηγούμενοι από την διαίσθηση τους, φορώντας έναν Σεληνίτη ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο αυτό το θείο δώρο τους…

Το οποίο, άλλοι το κατέχουν αρκετά και άλλοι το καταπιέζουν μέσα από τους φόβους και τα “όχι” που συχνά έχουν οι άνθρωποι με αυτό το ζώδιο ,αλλά όπως η Λίλιαν Σίμου μας λέει αυτό φαίνεται καθαρά από τον γενέθλιο του χάρτη και στην ανάλυση στην όποια κάνει όντως πολλά χρόνια στην αστρολογία και μέσω αυτής μπορεί να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τέτοια ταλέντα η να βοηθήσει να καταπολεμήσουμε τις φοβίες και ανασφάλειες μας γιατί ως γνωστόν ο ΣΟΦΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ.

Εκτός από την αγάπη των Καρκίνων για την οικογένεια τους είναι γνωστή και για τον συναισθηματικό πλούσιο κόσμο τους, για την εσωστρέφεια τους , την ανασφάλεια τους, την μεταβλητότητα της διάθεσής τους και για την…γκρίνια τους …ελάτε τώρα, όσοι έχετε πατέρα Καρκίνο, σαν εμένα, καταλαβαίνετε τι εννοώ όταν λέω “γκρίνια” !!!

Με τον Σεληνίτη μπορούν να επιτύχουν την συναισθηματική τους ισορροπία και την δυνατότητα του αυτοελέγχου.

Άρθρο μου στο Astrolife.gr