Κρύσταλλοι & Ορυκτά

Το Διαμάντι Χέρκιμερ: Γέφυρα Μεταξύ Προσωπικότητας και Ψυχής

Το διαμάντι Χέρκιμερ είναι πραγματικά ένα διαμάντι!!! Και αν αναρωτιέστε αν μπορεί να χαράξει το γυαλί, η απάντηση είναι ……Ναι!!!….. μπορεί !

Η σκληρότητα του είναι 7

Στην εμφάνιση του είναι διαφανές με εσωτερικά ουράνια τόξα, ενώ μερικές φορές μπορεί και να υπάρχουν κάποια μαύρα στίγματα μέσα του όπου είναι εγκλήσεις πετρελαίου.

Η καταγωγή του είναι από Αμερική Μεξικό Ισπανία και Τανζανία.

Είναι ορυκτό διπλής απόληξης – έχει δηλαδή και από τις δυο πλευρές του μύτη.

Μπορείτε να τον βρείτε πολύ εύκολα. Αν και χρεώνεται με το γραμμάριο, το κόστος του είναι σχετικά μικρό, αλλά η θεραπευτική του κρυσταλλική αξία μεγάλη!

Όπου βάλουμε το Χερκιμερ και σε όποια σύνθεση τοποθετηθεί, πολλαπλασιάζει το δυναμικό της, από το να μην συμμετείχε και αυτό γιατί προσθέτει ενεργειακό εσωτερικό φως μεγάλης ποιότητας και έντασης.

Μας δίνει την δυνατότητα να εκφραστεί η ψυχή του ατόμου μέσα από την προσωπικότητά του, στην αγνή μορφή που αυτή έχει, επειδή δραστηριοποιεί τις ψυχικές ικανότητες, όπως είναι η διόραση, τα πνευματικά οράματα και η τηλεπάθεια

Μπορεί να σας δώσει σταδιακά την δυνατότητα να θυμόσαστε και να κατανοήσετε τα όνειρά σας

Καθαρίζει τα τσάκρας δημιουργώντας ένα καθαρό κανάλι ανάμεσά τους με καθαρό ενεργειακό φως και δυναμικό εναρμονίζοντάς τα.

Το κυριότερο είναι ότι… ο κρύσταλλος αυτός διευκολύνει την μεταμόρφωση, φέρνοντας τον σκοπό της ύπαρξής σας στο προσκήνιο!

Είναι ένας από τους ισχυρότερους κρυστάλλους για να καθαρίζετε το αιθερικό σας σώμα.

Στο φυσικό σώμα, μας βοηθά να θεραπευθούμε από συμπτώματα που μας δημιουργεί η ηλεκτρομαγνητική ρύπανση, καθώς και την αϋπνία που προκαλείται από το γεωπαθητικό στρες.

Εναρμονίζει τον μεταβολισμό και εξαφανίζει το στρες και την ένταση από το σώμα.

Αν φτιάξετε βάμμα με χέρκιμερ, τότε μπορείτε να το ψεκάζετε στο χώρο για να ανεβάσετε τις δονήσεις, εκεί που βρίσκεστε.

Φορέστε το σαν μενταγιόν και αρχίστε να καταλαβαίνετε την αυθεντικότητα της ψυχής σας, όπως για πρώτη φορά αποτυπώνεται στην προσωπικότητά σας.

Η διαφορά θα φανεί και σε εσάς, αλλά θα το καταλάβουν και στο περιβάλλον σας!

Άρθρο μου στο Astrolife.gr