Κρύσταλλοι & Ορυκτά

Διοπτάσιο, ο πράσινος κρύσταλλος

Ένα εξαιρετικό ορυκτό κρύσταλλο, όπου το υπέροχο πράσινο το αποκτά από την περιεκτικότητα του σε χαλκό, μιας και η δημιουργία του προέρχεται από την έντονη οξείδωση του χαλκού μέσα σε κοιλότητες της γης

Το στοιχείο στο οποίο ανήκει ενεργειακά είναι το νερό

Τσάκρας – ενεργειακό κέντρο στο οποίο αντιστοιχεί είναι το 4ο της καρδιάς

Το βρίσκουμε πολύ συχνά στην Αμερική και στην Χιλή!

Το Διοπτάσιο ενεργοποιεί την δυνατότητα της συγχώρεσης για ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να νοιώσαμε ότι μας έκαναν την καρδιά μας χίλια κομμάτια (πόσο συχνά το ακούμε αυτό)

Δουλεύοντας μαζί του σε διαλογισμό, εντάσσοντας τον σε κρυσταλλικό μείγμα νερού ακόμα και σαν κολιέ όπου θα ακουμπά στο ύψος της καρδιάς , αντιλαμβανόμαστε μια ποιο εύκολη αποδοχή για γεγονότα και καταστάσεις βάζοντας στην άκρη τον θυμό και εκλογικεύοντας πολλά συμβάντα του παρελθόντος που μας πλήγωσαν βαθιά !

Είναι ένα ορυκτό το οποίο δουλεύει το ΠΑΡΕΛΘΟΝ πάρα πολύ, αναγνωρίζοντας με την βοήθεια του όλες τις συναισθηματικές δοκιμασίες σαν μαθήματα ψυχής και τι αποκομίσαμε από αυτά, πώς δηλαδή γίναμε με έναν αλχημιστικό τρόπο -μπορώ να πω- μέσα από τις δυσκολίες, ο σημερινός μας εαυτός και αντιλαμβανόμαστε πως ίσως ο χειρότερος στα μάτια μας τιμωρός καρδιάς, να ήταν ένας δάσκαλος εξέλιξης!

 

Σας παραθέτω μερικές από τις δηλώσεις που κρατώντας ένα Διοπτάσιο στα χέρια σας και στο ύψος της καρδιάς σας, κάνετε για 10 λεπτά κάθε πρωί και κάθε βράδυ προ του ύπνου για 28 ημέρες, εργαζόσαστε με αυτόν τον τρόπο, απλά αλλά ουσιαστικά !

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΕΞΕΛΙΓΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΩΡΑ
ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
ΣΥΓΧΩΡΩ ΚΑΙ ΠΡΩΧΩΡΩ…..ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥ!!!
Κρατείστε ένα ημερολόγιο εργασιών όταν ξεκινήστε και καταγράψτε για αυτές τις 28 ημέρες αλλαγές στην δική σας συμπεριφορά, αλλά και των άλλων!!

Είναι σίγουρο θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

Τα Διοπτάσιο συνεργάζεται εξαιρετικά ιδιαίτερα με τον Μαλαχίτη, Αζουρίτη, Τουρκουάζ, Κιουπρίτη Φενακίτη!

Το Διοπτάσιο μπορεί να ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς μετά από μπλοκάρισμα του από παλιό χωρισμό ή από έναν θάνατο που χαράχτηκε βαθιά μέσα μας και καθορίζει με συναισθηματικά αγκίστρια το τώρα μας.

Όπως βλέπετε ο κόσμος των ορυκτών είναι θαυμαστός!

Το ότι πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τις ενεργειακές τους ιδιότητες, αλλά και τις εφαρμογές τους πάνω στην επιστήμη και στην τεχνολογία, δεν σημαίνει ότι αυτές δεν είναι υπαρκτές.

Άρθρο μου στο Astrolife.gr