Σχετικά με Εμάς

Καλώς ήρθατε

Την Περσεφόνη (Στέλλα Ηλιάδη) και την Μαρία τις συνδέει η αγάπη τους για την φιλοσοφία, την τέχνη, την Αρχαία Ελλάδα, η αναζήτηση της αλήθειας, η έρευνα, η μελέτη αρχαίων κειμένων, ασχολούνται με τα ορφικά λιθικά, εμπνέονται και γίνονται ένα με την φύση, τον μαγικό ελληνικό ήλιο και τη μυστηριακή Σελήνη, όλα όσα προσφέρουν απλόχερα θεραπεία μέσα από τα ορυκτά, τους κρυστάλλους, τα βότανα και ανακαλύπτουν εναλλακτικές θεραπείες και οτι αλχημιστικό προσφέρει θεραπεία και αυτονομία στη ζωή τους.

Οντας και οι δυο μαθήτριες φιλοσοφίας την Μαρίας Μαραγκού και του Παναγιώτη Τουρκοχωρίτη εντάσσονται στην φιλοσοφική ομάδα και οργανώνουν τις δράσεις της όπως ταξίδια, ομιλίες και μαθηματα.

Αφορμή για τα ταξίδια τους είναι οι επισκέψεις τους σε ιερούς, θεραπευτικούς και ενεργειακούς τόπους που καταφέρνουν αλλαγές στο σώμα, στο πνεύμα και στην ψυχή. Με δάσκαλο την φιλοσοφία όλο αυτό καταλήγει σε μια βαθιά μεταμορφωτική μυητική διαδρομή.

Όπως κάθε υποψήφιος μύστης χρειάζεται διδασκαλία και καθοδήγηση διοργανώνουν σεμινάρια και μαθήματα φιλοσοφίας, αυτογνωσίας και εναλλακτικών θεραπειών προσπαθώντας να δείξουν τον δρόμο που χρειάζεται η ψυχή για να δονείται σε υψηλές συχνότητες πνευματικής ανέλιξης.

Σε αυτό το δρόμο ο υποψήφιος μύστης θα χρειαστεί κάθαρση και εξαγνισμό που τον προσφέρουν οι εναλλακτικές θεραπείες, η διατροφή, η άσκηση και η επαφή με την φύση.

Σκοπός τους είναι μέσα από τις δράσεις τους, η μετουσίωση του υποψήφιου μύστη ώστε να φτάσει αφού διασχίσει την δική του Ιερά οδό, στο δικό του τελεστήριο που θα ευλογηθεί την θεία χάρη και θα του δοθεί η πνευματική του ελευθερία.

Όπως οι δεσμώτες στο σπήλαιο του Πλάτωνα είναι φυλακισμένοι με δεσμά από το λαιμό και τα πόδια έτσι και ο κάθε ένας από εμάς ως στόχο έχει την απελευθέρωση των δεσμών του, την σωτηρία και την εξέλιξη και ανέλιξη της ψυχής του ώστε να φτάσει στο ποθούμενο όπως και οι ορφικές πινακίδες αναγράφουν ως ευχή καθώς συνόδευαν τον νεκρό “… κύκλου τ’ αν λήξαι και αναπνεύσαι κακότητος”.

(…. ν’ απαλλαγούν από του κύκλου <των γεννήσεων> και να αναπνεύσουν ελεύθεροι πάσης κακότητος).
Η Στέλλα και η Μαρία δημιούργησαν το telestirio.com ώστε να μοιραστούν απλόχερα την εμπειρία που έχουν συλλέξει και είναι ανοιχτές να ακούσουν οποιαδήποτε γνώση και εμπειρία αξίζει να διατηρηθεί και να μεταδοθεί στις επόμενες ψυχές. Είναι το αντίδωρο που οφείλουμε στο δώρο της Ζωής.

Στα ελληνικά η λέξη ΤΕΛΕΣΤΗΡΙΟΝ ….. σημαίνει “Ο τόπος όπου τελούνται τα μυστήρια”.

Στο τελεστήριο κάποιος μπορούσε να έχει την αποκάλυψη βαθύτερων νοημάτων της ζωής και του θανάτου αλλά επίσης έβλεπε μάθαινε βίωνε τους τρόπους που θα μπορούσε να έχει μία πιο ουσιαστική σχέση ο άνθρωπος με τη φύση και το θεϊκό στοιχείο…

Γνωρίστε μας

Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και μαθητείας πάνω σε εφαρμογές των κρυστάλλων ορυκτών  και φυτών  σε ενεργειακές θεραπείες καθώς  και την ενασχόληση μου με την κλινική ύπνωση και την αναδρομή Σε προηγούμενες ζωές, την έρευνά μου πάνω στα μυστήρια της ψυχής και της ενσάρκωσης , αλλα και με την βαθιά ενασχόληση μου με τα ονειρικά πεδία  και  των  διαφορετικών τεχνικών του συνειδητού  ονειρέματος κ αστρικής προβολής, αποφάσισα να κάνω τα τελευταία χρόνια μαθήματα- σεμινάρια πάνω σε αυτούς τους τομείς και να μοιραστω τα ευρήματα μου ,με ανθρώπους τους οποίους  αγαπούν  τα παραπάνω πεδία έρευνας και αυτογνωσίας 

 Μέσα  από  όλα τα παραπάνω  τα οποία  διαδραματίστηκαν στην ζωή μου τα τελευταία χρόνια   παρατήρησα κάτι ! ότι  πολλά αντικείμενα  η  πληροφορίες  όπου χρειαζόμουν για να κάνουν τη  μαθητεία μου και μετά από χρόνια τη διδασκαλία μου πιο εύκολη δεν τα έβρισκα

 Έτσι δημιουργήθηκε η ανάγκη να κατασκευαστεί  αυτός ο  διαδικτιακος χωρος  στον οποίο θα βρίσκετε ολοι  πληροφορίες για ενεργειακές θεραπείες , κρυστάλλους , ορυκτά για την κίνηση των πλανητών για τον ήλιο για τη Σελήνη και για άλλα πάρα πολλά, καθώς και από εδώ θα έχετε πρόσβαση σε όλο και περισσότερα με τον καιρό αντικείμενα τα οποία μπορείτε να τα εντάξετε στην καθημερινότητά σας η  στις ενεργειακές σας αναζητήσεις η θεραπείες και να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη!

Στέλλα Ηλιάδη

“Η ιδιαίτερη σχέση μου με την Ελευσίνα τον τόπο που γεννήθηκα είναι εμφανή σε όσους με γνωρίζουν, είναι ο τόπος μου, τον αγαπώ και τον πονώ. Ενας τόπος που καταγράφει αιώνες ιστορίας αλλά καταγράφει και τις δικές μου αναμνήσεις.
Είναι το φως που απλώθηκε στη γη και μεταδόθηκε στην ανθρωπότητα. Κι αν για πολλούς αυτό το φως δεν υπάρχει πια εγώ το κουβαλώ στην καρδιά μου και φωτίζει την ψυχή μου.
Κάθε φορά που περπατώ παρέα με την φωτογραφική μου μηχανή, κάθε φορά σε κάθε βόλτα μου διεισδύω στα ομορφότερα σημεία της, στις γειτονιές, στο λιμάνι της, στο υγρό της στοιχείο, στα μνημεία της, στον ιερό της χώρο, στους ανθρώπους και σε ότι αληθινό υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα.
Αυτό το αληθινό μεταφέρω στη φωτογραφία μου και επιθυμώ να μοιραστώ με όλους όσους θέλουν να δουν την ιερότητα και την ομορφιά της, την ζωντανή της ενέργεια μέσα από τα μάτια μου.
και τα μάτια μου δεν είναι άλλο από την ίδια μου την ψυχή.
αυτή την ψυχή που φτερούγισε αποφασισμένη στις 9/01/1971 … στην Ελευσίνα.”

Μαρία Δούκα

Τόπος γέννησης Θεσσαλονίκη σπουδές στην Νομική Αθηνών και ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου αποφοιτησε με άριστα και συνέχισε με Μεταπτυχιακό μετ επαινου στην προσωποκεντρικη προσέγγιση Ειδικότητα στην κλινική ύπνωση και την γνωσιακη προσεγγιση

Μαρία Παπαβασιλίου - Ψυχολόγος

Παναγιώτης Τουρκοχωρίτης - Ερευνητής Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας

Γεωργία Σκαπινάκη - Φύλακας της Γνώσης του Άρτου από την Αρχαιότητα έως Σήμερα

Ακολούθησα σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και διδάσκω γαλλικά. Εδώ και χρόνια, ασχολούμαι με την εσωτερική φιλοσοφία και την αστρολογία. Σπούδασα επί σειρά ετών, ξεκινώντας από τις σχολές Wright και Ηλίανθος, με πτυχίο από το βιοποριστικό σωματείο Τυανεύς, ωστόσο συνεχίζω να ερευνώ την ατέρμονη αυτή γνώση, αφού η προσπάθεια δεν είναι ποτέ αρκετή για την σοφία τόσων αιώνων.

Μέλος της Astrological Association of Great Britain,
διδάσκω αστρολογία, γράφω άρθρα, βιβλία:
«Χείρωνας», «Σελήνη», «Επιλεκτική αστρολογία», και συν-δημιουργός των βιβλίων “Το βιβλίο της αστρολογίας” και “Αστεροειδείς” από τις εκδόσεις Ηλίανθος. Βιβλία μου είναι επίσης: «Αστρολογία-Λόγος των άστρων» ένα εγχειρίδιο αστρολογίας, «Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων»( μία έρευνα πάνω στα ευαίσθητα σημεία του ψυχισμού), «Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη» από τις εκδόσεις Διμελή, με συμμετοχή σε άλλες μελέτες και νέα βιβλία υπό έκδοση.

Το ενδιαφέρον μου στρέφεται κυρίως προς την ψυχολογική και καρμική αστρολογία, όπως και την αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων. Πιστεύω πως η αστρολογία είναι ένας βασικός οδηγός αυτο-γνωσίας και αυτο-ανάλυσης, με στόχο να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Σαν αποτέλεσμα να έχουμε εσωτερική αρμονία και να γίνουμε πραγματικά ευτυχείς.

Με σεβασμό για τις εναλλακτικές θεραπείες, έχω διδαχτεί κρυσταλλοθεραπεία από το Stellar Chrystal, έχω τον δεύτερο βαθμό της θεραπευτικής μεθόδου Ρέικι και άλλε τεχνικές θεραπευτικού οραματισμού- αυτοβελτίωσης.

Σεμινάρια, μαθήματα αστρολογίας ατομικά ή σε γκρουπ, κύκλοι αυτογνωσίας στην ψυχαναλυτική και καρμική αστρολογία, συνεδρίες και συμβουλευτική σε θέματα που απασχολούν και εμποδίζουν το χαμόγελο στη ζωή μας

Λίλιαν Σίμου - Αστρολόγος